Özel Surp Haç Lisesi

BAŞARILARIMIZ

araguler

100 Yıllık okullar Ara Güler Fotoğraf Yarışması

Öğrencilerimizden Arman DÖKMECİOĞLU mansiyon aldı.

Getronagan Lisesi tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen Ara Güler fotoğraf yarışmasına okulumuzdan Arman Dökmecioğlu, Arda İpek, Sasun Yıldırım ve Arden Hilkat katıldılar.

”İstanbul sokakları” temalı yarışmada, Fotoğraf Kulübü öğretmenimiz Karin Kökciyan Taşkın rehberliğinde yıl boyu hazırlanan öğrencilerimizden Arman’ın  çektiği fotoğraf mansiyon ödülüne layık görüldü.26 lisenin katıldığı ve253 fotoğraf arasından 6 tanesinin ödül aldığı yarışmada gösterdiği başarı için öğrencimizi kutluyoruz.

Ayrıca diğer öğrencilerimizin fotoğrafları da jüri tarafından “sergilenmeye layık” görülen fotoğraflar arasına girmeyi başarmıştır.Öğrencilerimiz ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

DANİELA BAKIRCIOĞLU

daniela bakırcıoğlu_

11.Sınıf öğrencilerimizden Daniela Bakırcı  Yeğişe Çarents’in Տաղ (Söz) adlı şiirini önce Ermenice, sonra da Ermenice öğretmenimiz Suzan Algosyan Avcı’nın çevirisiyle Türkçe olarak TYS’nın düzenlediği gecede başarıyla okudu.

Jamanak Gazetesi Haberi için tıklayın

ARSEN DEMİROĞLU’NUN SATRANÇTAKİ BAŞARISI

arsen

Arsen Demiroğlu satranç başarılarına bir yenisini daha ekledi.

21-22 Şubat 2015 tarihlerinde Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda düzenlenen ve 180 sporcunun katıldığı turnuvada okulumuz 11, sınıf öğrencilerinden Arsen Demiroğlu 17-18 yaş kategorisinde 41 yarışmacı arasından 3. olma başarısını göstermiştir.

KRİSTİN SALERİ RESİM YARIŞMASI

roben

11.sınıf öğrencilerimizden Roben Divarcı 5.si düzenlenen Kristin Saleri resim yarışmasında 3.olma başarısını göstermiştir.

19.11.2016 tarihinde saat 9:30'da I.Veli Toplantısı yapılacaktır.